Σε κρατάμε στεγνό για τον Φεβρουάριο! Ακύρωσε την υπερβολική εφίδρωση, οπουδήποτε στο σώμα, με μια γενναία έκπτωση μέχρι και US$300!! Μόνο μέχρι 25.2.2024.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

"Η προτεραιότητα μας είναι οι συνεργάτες μας να έχουν άμεση εμπειρία με την υπερβολική εφίδρωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όλους αυτούς που υποφέρουν από την υπερβολική εφίδρωση και να τους βοηθήσουν πραγματικά, όχι απλά να το υποσχεθούν."

Κάνεις γυμναστική, τρέχεις ή σηκώνεις βάρη και ο ιδρώτας κυλάει στο σώμα σου; Αν σταματήσεις να ιδρώνεις μετά τη γυμναστική, όλα είναι εντάξει. Αλλά αν δεν σταματήσεις; Ιδρώνεις σε ένα θερμαινόμενο λεωφορείο το χειμώνα; Ιδρώνουν τα οπίσθια σου ή η βουβωνική περιοχή σου όταν είσαι αγχομένος; Η εφίδρωση στο στήθος μπορεί να κρυφθεί αλλά σε συνδυασμό με τις ιδρωμένες μασχάλες μπορεί να καταστρέψει την ψυχολογία σου, και γνωρίζουμε αρκετά για αυτό. Η απάντηση είναι απλή, ένα Ειδικό Απλικατέρ και ένα από τα συμβατά Electro Antiperspirants. Μπορεί να εφαρμοστεί στη πλάτη ή το στήθος ή να καθήσεις πάνω σε αυτό, προκαλώντας τον τερματισμό της εφίδρωσης των οπισθίων.

Πιστοποιημένη ιατρικά συσκευή κατά της υπερβολικής εφίδρωσης (υπερίδρωση)

Πάνω από 130.000 ικανοποιημένοι πελάτες

Τέλος στην υπερβολική εφίδρωση μετά από μερικές χρήσεις

ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝÍ

ΗΠΑ: 1 ημέρα

στη Βόρεια Αμερική:1 ημέρα
στη Νότια Αμερική:1-3 ημέρες
στην Ευρώπη:2-3 ημέρες
στην Αυστραλία:2-4 ημέρες
στην Ασία:2-4 ημέρες

100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επαγγελματική υποστήριξη, εάν χρειαστεί βοήθεια

50 ολοκληρωμένες μέρες μετά την παραλαβή της συσκευής

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας δωρεάν

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant