Σε κρατάμε στεγνό για τον Φεβρουάριο! Ακύρωσε την υπερβολική εφίδρωση, οπουδήποτε στο σώμα, με μια γενναία έκπτωση μέχρι και US$300!! Μόνο μέχρι 25.2.2024.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις (από και στο εξείς αναφέρονται ως οι «Όροι») ρυθμίζουν τη σχέση μεταξύ του Πωλητή και του Αγοραστή κατά την πώληση προϊόντων μεταξύ της HIGHTECH PRODUCTION, εγγεραμμένη στο Εμπορικό Μητρώο το οποιο κρατείται από το Δημοτικό Δικαστήριο στη Πράγα (Ευρωπαϊκή Ένωση – Τσεχία), Τμήμα Γ, Καταχώρηση 323831 (από εδώ και στο εξείς αναφέρεται ως ο «Πωλητής») και τους εμπορικούς συνεργάτες του (από εδώ και στο εξείς αναφέρονται ως «Αγοραστές»).

Ο Πωλητής θα αποδεχθεί τις πιο κάτω μεθόδους πληρωμής από τον Αγοραστή:

- Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά
- Πληρωμή με μετρητά σε αντικαταβολή (πληρωμή που θα γίνει σε εταιρεία ταχυμεταφορών)
- Πληρωμή με κάρτα μέσω PayPal, PayU, Google Pay, Apple Pay, Skrill
- Χρήση δάνειο μέσω Paypal
- Χρήση δάνειο (μόνο αν ο Αγοραστής έχει τα κριτήρια της πιστωτικής εταιρείας που προσφέρει την υπηρεσία)

Γι μια έγκυρη ηλεκτρονική παραγγελία, όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες πρέπει να συμπληρωθούν. Η παραγγελία αντιπροσωπεύει ένα πρόχειρο σύμφωνο αγοράς. Δεν υπάρχει ανάγκη για οποιαδήποτε επίσημη επιβεβαίωση από τον Πωλητή, η συμφωνία ενεργοποιείται από την παράδωση. Ο Πωλητής διατειρεί το δικαίωμα να δημιουργήσει μια συμφωνία που επιβεβαιώνει την παραγγελία. Ανάλογα με τη φύση τηςτηςραγγελίας (ποσότητα προϊόντων, τιμές, κόστος μεταφοράς, απόσταση, κτλ), ο Πωλητής μπορεί να ζητήσει από τον Αγοραστή να εξουσιοδοτήσει την παραγγελία με ένα ορθό τρόπο, π.χ μέσω τηλεφώνου ή γραπτώς. Αν ο Αγοραστής αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει τη παραγγελία, τότε η παραγγελία θα θεωρειθεί μη έγκυρη. Η τιμή στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα είναι τελικώς συμφωνημένη, και περιλαμβάνει όλους τους φόρους.

Ο Πωλητής κάνει αποστολή των προϊόντων στον Αγοραστή μέσω γρήγορης υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Το κόστος αποστολής, αν δεν συμπεριλαμβάνονται ήδη στη τιμή, καθορίζονται σύμφωνα με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική της ημέρας της αγοράς. Ο κανονικός χρόνος μεταφοράς προϊόντων που έχουν γίνει παραγγελία μέχρι τις 12.00 μιας εργάσιμης ημέρας είναι 24-48 ώρες, ανάλογα με την διεύθυνση που έχει δωθεί από τον Αγοραστή. Ο Αγοραστής θα ενημερωθεί σχετικά με την τοποθεσία της αποστολής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δώσει κατά την παραγγελία. Ο Αγοραστής θα ενημερωθεί για το χρόνο παράδωσης μέσω e-mail ή τηλεφώνου. Ο χρόνος παράδωσης μπορεί να μεγαλώσει, ειδικά σε περιπτώσεις απρόβλεπτων συνθηκών εκτός του ελέγχου του Πωλητή, όπως φυσικά συμβάντα, ατυχήματα, κτλ. Ο Αγοραστής θα ενημερωθεί για τις πιθανές καθυστερήσεις στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δώσει.

Η εγγύηση ικανοποίησης για προϊόντα που έχουν αγοραστεί, ξεκινάει από την ώρα της αγοράς (συνήθως 50-100 ημέρες).

Οποιαδήποτε απόσυρση από τη συμφωνία ρυθμίζεται από τους νόνους της Τσεχίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Αγοραστής μπορεί να αποσυρθεί από τη συμφωνία εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων αν η συμφωνία δεν γίνει λόγω έλληψης επικοινωνίας. Αν ο Αγοραστής αποφασίσει να το κάνει, μια τέτοια ειδοποίηση θα πρέπει να σταλεί στον Πωλητή σε λιγότερο από 14 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων. Ο Αγοραστής θα πρέπει να επιστρέψει τα προϊόντα, με τις αποδείξεις, χωρίς ζημιά, καθαρά, με την αυθεντική συσκευασία, και σε κατάσταση που ο Αγοραστής τα αποδέχτηκε στη διεύθυνση του κατασκευαστή/ διανομέα που αναγράφεται στις Οδηγίες Χρήσης που ισχύουν για τη συσκευή ή στην ιστοσελίδα κάτω από το τμήμα Εταιρεία. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που δεν είναι ολόκληρα ή είναι κατεστραμένα, ο Πωλητής μπορεί να μειώσει τη τιμή επιστροφής χρημάτων. Το ποσό των προϊότων που έχουν επιστραφεί θα πρέπει να σταλεί εντός 30 ημερών στον Αγοραστή από την ημερομηνία που ο Αγοραστής αποσύρθηκε από τη συμφωνία.

Η άσκηση της εγγύησης ικανοποίσης ρυθμίζεται από τους πιο κάτω κανόνες: Ο Αγοραστής πρέπει να επιστρέψει τα προϊόντα της παραγγελίας όλα, με όλες τις αποδείξεις, χωρίς ζημιά, καθαρά, με την αυθεντική συσκευασία, και σε κατάσταση και αξία που ο Αγοραστής τα δέχτηκε στη διεύθυνση του κατσκευαστή / διανομέα όπως αναγράφεται στις Οδηγίες Χρήσης που ισχύουν για τη συσκευή ή στην ιστοσελίδα κάτω από την ενότητα Εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδέυονται με ένα γράμμα το οποιο ζητά την εφαρμογή της εγγύησης ικανοποίησης, ένα τηλέφωνο ή e-mail επικοινωνίας και τον αριθμό λογαριασμού στον οποιο θα γίνει η επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του Αγοραστή εντος 30 ημερών. Αυτή η περίοδος ξεκινάει με την λήψη της απόσυρσης από τη συμφωνία από τον Αγοραστή. Σε περίπτωση που ο τραπεζικός λογαριασμός του Αγοραστή δεν έχει δωθεί ή είναι άγνωστος, ο Αγοραστής θα λάβει πίστωση με την οποία μπορεί να αγοράσει προϊόντα του Πωλητή. Ο κατασκευαστής διατειρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εφαρμογή της εγγύησης ικανοποίησης σε περίπτωση που τα προϊόντα ή οι αποδέιξεις ή τα αξεσουάρ λείπουν ή σε περίπτωση ζημιάς (πτώση, σπάσιμο, κτλ) ή από άλλη κατάσταση των προϊόντων (π.χ. τροποποιήσεις των προϊόντων που έχουν γίνει από άτομα που δεν είναι εξουσιοδοτημένα από τον Αγοραστή, κτλ) ή να μειώσει το κόστος για την επαναφορά των προϊόντων στην αρχική κατάσταση. Αυτό το πιθανό κόστος θα πρέπει να αφαιρεθεί από την τιμή αγοράς των προϊόντων, όπως και το κόστος που αφορά τη συναλλαγή πληρωμής και το κόστος αποστολής και συσκευασίας. Η εγγύηση ικανοποίησης δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν αγοραστεί με χρήση δάνειο και σε μετασχηματιστές (κεφάλι, μασχάλες, ή άλλους). Η εγγύηση ικανοποίησης έχει όρο την ολοκλήρωση του ατομικού πλάνου, για το οποίο ο Αγοραστής ζητάει στα στοιχεία επικοινωνίας που υπάρχουν στις Οδηγίες Χρήσης. Σε περίπτωση που ο Αγοραστής δεν χρησιμοποιήσει αυτή την επιλογή, ένα τέλος ακύρωσης 40% στη τιμή αγοράς θα ισχύει.

Όταν γίνεται παραγγελία του προϊόντος εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας το τελωνείο της χώρας σας και να σας ζητήσει επιπλέον πληροφορίες ή τέλη (φόροι, υποχρεώσεις) που σχετίχονται με την εισαγωγή της παραγγελίας σας στη χώρα. Τέτοιες πληροφορίες ή τέλη, όπως καθορίζονται από την εθνική νομοθεσία, είναι στην αποκλειστική ευθύνη του Αγοραστή. Για να μάθεις το ποσό και κατά πόσο ισχύει στη παραγγελία σου, παρακαλούμε επικοινώνησε με το γραφείο τελωνείου. Αν επικοινωνήσουν μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα περιγράφεται σε αυτή την παράγραφο, σας προτείνουμε να συνεργαστείτε. Με αυτό, θα αποτρέψετε καθυστερίσεις και ταλαιπωρία, για την οποία ο Πωλητής δεν έχει ευθύνη. Αυτά τα τέλη δεν έχουν να κάνουν με την εγγύηση ικανοποίησης και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Το κόστος που σχετίζεται με την αποστολή των προϊόντων πίσω στον Πωλητή καλύπτονται από τον Αγοραστή. Ο Πωλητής δεν είναι υπεύθυνος για ζημιά στα προϊόντα που έγινε κατά τη μεταφορά από τον Αγοραστή. Προτείνεται η ασφάληση του δέματος για ποσό ίσο με την τιμή αγοράς.

Μια αγορασμένη VIP έκπτωση εφαρμόζεται στη τρέχουσα μη εκπτωτική τιμή του προϊόντος, όπως εκδόθηκε την ημερομηνία αγοράς της συσκευής. Με κάθε συσκευή, μόνο μια VIP έκπτωση μπορεί να αγοραστεί. Αυτή η έκπτωση είναι αντικείμενο μεταφοράς. Παρακαλούμε κράτησε τον κωδικό έκπτωσης σε ένα ασφαλές σημείο καθώς η έκπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς αυτόν.

Οι εικόνες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για προβολή, οι πραγματικές συσκευές μπορεί να διαφέρουν.

Τα δεδομένα σου, προστατεύονται από το Νόμο 101/2000 («Νόνος για τη Προστασία Δεδομένων»), θα πρέπει να επεξεργαστούν από τον Πωλητή σύμφωνα με τον νόνο για την προστασία δεδομένων και να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας. Για αυτούς τους σκοπούς, τα δεδομένα σου μπορεί να μεταφερθούν σε πάροχο υπηρεσίας ή διανομέα για την παράδωση των προϊόντων στη διεύθυνση σου.

Μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες από τον Πωλητή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων όπως ορίζει η παράγραφός 12 του Νόμου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή να αλλάξεις τα δεδομε΄να. Ο Αγοραστής έχει τα δικαιώματα που αναφέρονται στη παράγραφο 21 του Νόμου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ειδικά το δικαιώμα να ζητήσει το λόγο σε περίπτωση υποψίας ή ανακάληψης ότι ο Αγοραστής δεν εφαρμόζει τις προβλέψεις τις προστασίας δεδομένων.

Σε οποιαδήποτε στιγμή, ο Αγοραστής μπορεί να διαφωνήσει με τη χρήση και τη διανομή του ονόματος της εταιρείας του Αγοραστή ή το όνομα και τη διεύθυνση για λόγους προώθησης. Για αυτό το σκοπό, ο Αγοραστής μπορεί να στείλει στον Πωλητή ένα αίτημα, μέσω e-mail, γράμμα ή με fax.

Αυτοί οι Όροι ισχύουν από τις 25.1.2020 και αντικαθιστούν την προηγούμενη έκδοση των Όρων. Ο Πωλητής διατειρεί το δικαίωμα να αλλάξει τουε Όρους χωρίς προειδοποίηση. Η αυθεντική έκδοση των Όρων έχει γραφτεί στη Τσέχικη γλώσσα, και η μετάφραση γίνεται από τρίτο άτομο. Σε περίπτωση διαφωνίας, το αυθεντικό κείμενο υπερισχύει.