Σε κρατάμε στεγνό για τον Φεβρουάριο! Ακύρωσε την υπερβολική εφίδρωση, οπουδήποτε στο σώμα, με μια γενναία έκπτωση μέχρι και US$300!! Μόνο μέχρι 25.2.2024.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

Electro Antiperspirant

Από το 2010, η ποικιλία των συσκευών γι ατη θεραπεία της υπερβολικής εφίδρωσης αναπτύχθηκε μέχρι την παρούσα της μορφή. Το 2010, η εταιρεία του ομίλου HIGHTECH DEVELOPMENT Group εισήγαγε την πρώτη της συσκευή με το όνομα Electro Antiperspirant. Ήταν διαφορετική από παρόμοιες λύσεις, κυρίως για την απλότητα της χρήσης της, τη χρήση κανονικών ΑΑ μπαταριών (ή τις αντίστοιχες επαναφορτιζόμενες) και για την ασύγκριτη αποτελεσματικότητα της παγκόσμια. Κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών υπό την επίβλεψη ιατρικού προσωπικού, το 2010-2012, η συσκευή ήταν σε θέση να βοηθήσει με την υπερβολική εφίδρωση στο 100% των ασθενών. Χάρη στη φύση της και στη προσαρμοστικότητα της για πολλά μέρη του σώματος, τη διαθέτουμε ακόμα και σήμερα. Δεν υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στην 100% αποτελεσματικότητα.

Electro Antiperspirant Sensitive

Ακόμα και έτσι, μια συσκευή με το όνομα Electro Antiperspirant Sensitive διαθέτηκε στην αγορά το δεύτερο μισό του 2012. Διαφέρει από την πρώτη συσκευή Electro Antiperspirant κυρίως λόγο της αλλαγμένης ροής ηλεκτρικού ρεύματος που επιτρέπει τα ηλεκτρικά σοκ, όταν χρησιμοποιείται λανθασμένα, η οποία εφαρμόστηκε πρώτη φορά σε αυτή τη συσκευή. Αυτό το ηλεκτρικό σοκ δεν αποτελούσε ποτέ κίνδυνο, αλλά η απομάκρινση του οδήγησε αυτούς που είχαν αμφιβολία να συμμετέχουν στη θεραπεία. Με το Electro Antiperspirant Sensitive, μπορείς να συνδεθείς και να αποσυνδεθείς από τη συσκευή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη θεραπεία, και η συσκευή δεν θα σου προκαλέσει κανένα ηλεκτρικό σοκ. Προορίζεται ειδικά για γυναίκες και ασθενείς με πιο ευαίσθητο δέρμα για τη θεραπεία των χεριών, των ποδιών και των μασχαλών. Για την ταυτόχρονη θεραπεία των δυο χεριών, δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια κάποιου, όπως γινόταν με το πρώτο Electro Antiperspirant.

Electro Antiperspirant ELITE

Αν και φαίνεται πως η HIGHTECH DEVELOPMENT Group έχει ήδη κάνει τα πάντα για να αφαιρέσει την υπερβολική εφίδρωση από τον κόσμο, φαίνεται πως όχι δεν το έχει κάνει. Και έτσι το 2015, δημιουργήθηκε το Electro Antiperspirant ELITE. Αυτή είναι μια εντελώς νέα συσκευή η οποία κατασκευάστηκε με βάση την 100% αποτελεσματικότητα της πρώτης Electro Antiperspirant με πιστοποιημένη τεχνολογία αποφυγής ηλεκτρικού σοκ όπως και το Electro Antiperspirant Sensitive. Αυτό όμως δεν είναι το τελευταίο νέο. Η Electro Antiperspirant ELITE μπορεί να πάρει ενέργεια είτε από το ηλεκτρικό ρεύμα, είτε από την ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής απόδοσης για πρώτη φορά στην ιστορία. Μπορεί να συνδεθεί οπουδήποτε στον κόσμο, χάρη σε ένα σύστημα το οποίο μπορεί να χειριστεί 100-240 volts ηλεκτρικής ενέργειας, απλά επέλεξε τον τύπο της υποδοχής κατά την παραγγελία. Η Electro Antiperspirant ELITE είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη συσκευή εξοπλησμένη με μικροεπεξεργαστή και ένα νέο είδος παλμικής τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει τη χρήση ακόμα και στους πιο ευαίσθητους ανθρώπους σε διάφορα σημεία του σώματος. Απλά επέλεξε το μέρος του σώματος που θες να αφαιρέσεις την υπερβολική εφίδρωση, επέλεξε το κουμπί Εκκίνηση και το Electro Antiperspirant ELITE θα φροντίσει για τα πάντα. Δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια κανενός για την ταυτόχρονη θεραπεία και των δυο χεριών.

Αλλά τα νέα δεν τελειώνουν εδώ. Χάρη στην έρευνα που έγινε το 2016 και το 2017, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Electro Antiperspirant και στο Electro Antiperspirant Sensitive έχει βελτιωθεί και κατάφερε ακόμα πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα από τις δυο αρχικές συσκευές. Έτσι, μπορείς να είσαι χωρίς ιδρώτα για μήνες με αυτές τις συσκευές με μπαταρία! Οι νέες συσκευές ονομάζονται Electro Antiperspirant Forte και Electro Antiperspirant Sensitive PRO και έχουν ήδη γίνει παραγγελία από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες από τη μέρα που ανακοινώθηκαν. Απλές ΑΑ μπαταρίες ή αντιστοιχες επαναφορτιζόμενες είναι ικανές για τη λειτουργία τους. Δεν θα πληρώσεις ξανά επιπλέον χρήματα μετά την αγορά σου.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant