Σε κρατάμε στεγνό για τον Φεβρουάριο! Ακύρωσε την υπερβολική εφίδρωση, οπουδήποτε στο σώμα, με μια γενναία έκπτωση μέχρι και US$300!! Μόνο μέχρι 25.2.2024.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

"Η προτεραιότητα μας είναι οι συνεργάτες μας να έχουν άμεση εμπειρία με την υπερβολική εφίδρωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όλους αυτούς που υποφέρουν από την υπερβολική εφίδρωση και να τους βοηθήσουν πραγματικά, όχι απλά να το υποσχεθούν."

Αν τα χέρια σου ή τα πόδια σου είναι ιδρωμένα και παγωμένα σαν πάγος, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ η κακή ροή του αίματος. Αυτό είναι το πιο κοινό λάθος των ατόμων που δεν έχουν εμπειρία με την υπερβολική εφίδρωση. Υποφέρουμε και εμείς από υπερβολική εφίδρωση, έτσι ξέρουμε πως τα ιδρωμένα χέρια και πόδια παγωνουν 20 φορές πιο γρήγορα από τα τα ξηρά άκρα. Γιατί; Δοκίμασε να βγεις από το μπάνιο γυμνός μπροστά από το σπίτι χωρίς να στεγνώσεις. Κρυώνεις; Και θα είναι λιγότερο κρύο για εσένα αν είχες στεγνώσει πριν βγεις από το σπίτι; Το ίδιο είναι και με τα άκρα σου. Όσο πιο σύντομα απαλλαγείς από την εφίδρωση με το Electro Antiperspirant, θα γίνουν όμορφα και ζεστά. Όχι πια ιδρωμένα και παγωμένα χέρια και πόδια.

Πιστοποιημένη ιατρικά συσκευή κατά της υπερβολικής εφίδρωσης (υπερίδρωση)

Πάνω από 130.000 ικανοποιημένοι πελάτες

Τέλος στα κρύα χέρια και πόδια μετά από μερικές χρήσεις

ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝÍ

ΗΠΑ: 1 ημέρα

στη Βόρεια Αμερική:1 ημέρα
στη Νότια Αμερική:1-3 ημέρες
στην Ευρώπη:2-3 ημέρες
στην Αυστραλία:2-4 ημέρες
στην Ασία:2-4 ημέρες

100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επαγγελματική υποστήριξη, εάν χρειαστεί βοήθεια

50 ολοκληρωμένες μέρες μετά την παραλαβή της συσκευής

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας δωρεάν

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Μπορουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους που έχουν ιδρωμένα και παγωμένα άκρα. Αν μας δώσεις την ευκαιρία, θα δεις τρομακτικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 Electro Antiperspirant θεραπειών το μέγιστο. Αν δεν, θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου.